4 αυγά
50γρ. Sweete
240γρ. ηλιέλαιο
40γρ. baking powder
70γρ. μέλι
270γρ. γιαούρτι στραγγιστό
560γρ. φύλλα κρούστας
200γρ. χυμό πορτοκάλι
ξύσμα από 6 πορτοκάλια
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το μέλι, τον χυμό πορτοκάλι και την κανέλα μέχρι να πάρει μια βράση.
Στη ζεστή πορτοκαλόπιτα ρίχνουμε το σιρόπι όταν γίνει πλέον χλιαρό.
Περιμένουμε να κρυώσει καλά η πορτοκαλόπιτα. Κόβουμε και σερβίρουμε.
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα φύλλα ζύμης στο ψυγείο για μερικές ημέρες ή και περισσότερες στην κατάψυξη.
Προσοχή...
Η φωτογραφία είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας SWEETE STEVIA και ως εκ τούτου απαγορεύεται η αναπαραγωγή της χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας.
4 αυγά
50γρ. Sweete
240γρ. ηλιέλαιο
40γρ. baking powder
70γρ. μέλι
270γρ. γιαούρτι στραγγιστό
560γρ. φύλλα κρούστας
200γρ. χυμό πορτοκάλι
ξύσμα από 6 πορτοκάλια
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το μέλι, τον χυμό πορτοκάλι και την κανέλα μέχρι να πάρει μια βράση.
Στη ζεστή πορτοκαλόπιτα ρίχνουμε το σιρόπι όταν γίνει πλέον χλιαρό.
Περιμένουμε να κρυώσει καλά η πορτοκαλόπιτα. Κόβουμε και σερβίρουμε.
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα φύλλα ζύμης στο ψυγείο για μερικές ημέρες ή και περισσότερες στην κατάψυξη.