Traditional

Μουσταλευριά

Υλικά

550ml νερό

16γρ. Sweete

60γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50γρ. μούστο ή πετιμέζι ή σταφυδίνη

20γρ. μέλι λίγη κανέλα

Εκτέλεση

  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, τη Sweete, τον μούστο, την κανέλα και το μέλι με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός ρίχνοντας σταδιακά το νερό.
  • Όταν το μείγμα βράσει, είναι έτοιμο.

Sweete tips

Σερβίρουμε προαιρετικά με καρύδια και σησάμι.

 Sweete Stevia
Χαλβάς σιμιγδαλένιος Sweete Stevia
Τσουρέκι με μαστίχα Sweete Stevia

Traditional

Μουσταλευριά

Υλικά

550ml νερό

16γρ. Sweete

60γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50γρ. μούστο ή πετιμέζι ή σταφυδίνη

20γρ. μέλι λίγη κανέλα

Εκτέλεση

  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, τη Sweete, τον μούστο, την κανέλα και το μέλι με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός ρίχνοντας σταδιακά το νερό.
  • Όταν το μείγμα βράσει, είναι έτοιμο.

Sweete tips

Σερβίρουμε προαιρετικά με καρύδια και σησάμι.