Chocolate Lovers

Υγρό κείκ σοκολάτας

Υλικά

240γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia

200γρ. βούτυρο

4 αυγά

40γρ. Sweete

180γρ. αλεύρι τσουρεκιού

120γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε bain marie ή στο φούρνο μικροκυμάτων (προσέχουμε να μην ξεπεράσουμε τους 45°C).
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τα αυγά, τη Sweete και το μέλι.
  • Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα - βούτυρο και τέλος το κοσκινισμένο αλεύρι.
  • Σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας και ψήνουμε στις αντιστάσεις για 10΄ - 15΄ στους 180 - 190°C.

Video

Sweete tips

Μπορούμε να τα καταψύξουμε και πριν αλλά και μετά το ψήσιμο.

 Sweete Stevia
Παρφέ σοκολάτα Sweete Stevia

Chocolate Lovers

Υγρό κείκ σοκολάτας

Υλικά

240γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia

200γρ. βούτυρο

4 αυγά

40γρ. Sweete

180γρ. αλεύρι τσουρεκιού

120γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε bain marie ή στο φούρνο μικροκυμάτων (προσέχουμε να μην ξεπεράσουμε τους 45°C).
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τα αυγά, τη Sweete και το μέλι.
  • Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα - βούτυρο και τέλος το κοσκινισμένο αλεύρι.
  • Σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας και ψήνουμε στις αντιστάσεις για 10΄ - 15΄ στους 180 - 190°C.

Sweete tips

Μπορούμε να τα καταψύξουμε και πριν αλλά και μετά το ψήσιμο.