Chocolate Lovers

Υγρό κείκ σοκολάτας

Υλικά

240γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia

200γρ. βούτυρο

4 αυγά

40γρ. Sweete

180γρ. αλεύρι τσουρεκιού

120γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε bain marie ή στο φούρνο μικροκυμάτων (προσέχουμε να μην ξεπεράσουμε τους 45°C).
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τα αυγά, τη Sweete και το μέλι.
  • Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα - βούτυρο και τέλος το κοσκινισμένο αλεύρι.
  • Σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας και ψήνουμε στις αντιστάσεις για 10΄ - 15΄ στους 180 - 190°C.

Sweete tips

Μπορούμε να τα καταψύξουμε και πριν αλλά και μετά το ψήσιμο.

 Sweete Stevia
Ρόφημα ανανά με σοκολάτα Sweete Stevia
Παρφέ σοκολάτα Sweete Stevia

Chocolate Lovers

Υγρό κείκ σοκολάτας

Υλικά

240γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia

200γρ. βούτυρο

4 αυγά

40γρ. Sweete

180γρ. αλεύρι τσουρεκιού

120γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε bain marie ή στο φούρνο μικροκυμάτων (προσέχουμε να μην ξεπεράσουμε τους 45°C).
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τα αυγά, τη Sweete και το μέλι.
  • Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα - βούτυρο και τέλος το κοσκινισμένο αλεύρι.
  • Σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας και ψήνουμε στις αντιστάσεις για 10΄ - 15΄ στους 180 - 190°C.

Sweete tips

Μπορούμε να τα καταψύξουμε και πριν αλλά και μετά το ψήσιμο.