Chocolate Lovers

Brownies

Υλικά

6 αυγά

320γρ. βούτυρο

50γρ. κακάο

280γρ. αλεύρι τσουρεκιού

240γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia

200γρ. καρύδια ψιλοκομμένα

70γρ. Sweete

220γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε bain marie.
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός τα αυγά, τη Sweete και το μέλι.
  • Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα - βούτυρο, ανακατεύουμε και στη συνέχεια το κοσκινισμένο αλεύρι-κακάο.
  • Τέλος προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια.
  • Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί της αρεσκείας μας προσέχοντας να έχουμε τοποθετήσει στον πάτο αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε στον αέρα στους 170°C για 25’.Είναι έτοιμα όταν είναι λίγο μαλακά και υγρά.

Sweete tips

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα καρύδια με οποιονδήποτε ξηρό καρπό της αρεσκείας μας.
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα brownies στην κατάψυξη για αρκετές ημέρες καλά τυλιγμένα.
Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

 Sweete Stevia
Σοκολατόπιτα Sweete Stevia

Chocolate Lovers

Brownies

Υλικά

6 αυγά

320γρ. βούτυρο

50γρ. κακάο

280γρ. αλεύρι τσουρεκιού

240γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia

200γρ. καρύδια ψιλοκομμένα

70γρ. Sweete

220γρ. μέλι

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε bain marie.
  • Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός τα αυγά, τη Sweete και το μέλι.
  • Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα - βούτυρο, ανακατεύουμε και στη συνέχεια το κοσκινισμένο αλεύρι-κακάο.
  • Τέλος προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια.
  • Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί της αρεσκείας μας προσέχοντας να έχουμε τοποθετήσει στον πάτο αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε στον αέρα στους 170°C για 25’.Είναι έτοιμα όταν είναι λίγο μαλακά και υγρά.

Sweete tips

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα καρύδια με οποιονδήποτε ξηρό καρπό της αρεσκείας μας.
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα brownies στην κατάψυξη για αρκετές ημέρες καλά τυλιγμένα.
Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.