Bites & Snacks

Soft Cookies

Υλικά

260γρ. βούτυρο

2 αυγά

400γρ. αλεύρι τσουρεκιού

8γρ. baking powder

50γρ. Sweete

100γρ. μέλι

120γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia λιωμένη

150γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia σε κομματάκια 

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε το baking powder με το αλεύρι και κοσκινίζουμε.
  • Στον κάδο του μίξερ με το φτερό μαλακώνουμε το βούτυρο με το μέλι και τη Sweete.
  • Χτυπάμε τα αυγά με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τα ρίχνουμε στο μαλακωμένο βούτυρο.
  • Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι-baking powder και ανακατεύουμε στην α’ ταχύτητα.
  • Λιώνουμε τα 120γρ. κουβερτούρας σε bain marie και τη ρίχνουμε στον κάδο.
  • Προσθέτουμε τα 150γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε χοντρές λωρίδες και την αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει.
  • Κόβουμε σε φέτες και ψήνουμε με τη βοήθεια αντικολλητικής κόλλας στους 170°C για 10΄ - 15΄ (εξαρτάται από το μέγεθος των cookies).
  • Είναι έτοιμα όταν είναι λίγο μαλακά..

Sweete tips

Μπορούμε να αρωματίσουμε τη ζύμη με ξύσματα εσπεροειδών.
Μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.

 Sweete Stevia
Γιαούρτι με φρούτα του δάσους Sweete Stevia

Bites & Snacks

Soft Cookies

Υλικά

260γρ. βούτυρο

2 αυγά

400γρ. αλεύρι τσουρεκιού

8γρ. baking powder

50γρ. Sweete

100γρ. μέλι

120γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia λιωμένη

150γρ. κουβερτούρα noir xocoline - Valrhona
ή κουβερτούρα noir με stevia σε κομματάκια 

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε το baking powder με το αλεύρι και κοσκινίζουμε.
  • Στον κάδο του μίξερ με το φτερό μαλακώνουμε το βούτυρο με το μέλι και τη Sweete.
  • Χτυπάμε τα αυγά με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τα ρίχνουμε στο μαλακωμένο βούτυρο.
  • Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι-baking powder και ανακατεύουμε στην α’ ταχύτητα.
  • Λιώνουμε τα 120γρ. κουβερτούρας σε bain marie και τη ρίχνουμε στον κάδο.
  • Προσθέτουμε τα 150γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε χοντρές λωρίδες και την αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει.
  • Κόβουμε σε φέτες και ψήνουμε με τη βοήθεια αντικολλητικής κόλλας στους 170°C για 10΄ - 15΄ (εξαρτάται από το μέγεθος των cookies).
  • Είναι έτοιμα όταν είναι λίγο μαλακά..

Sweete tips

Μπορούμε να αρωματίσουμε τη ζύμη με ξύσματα εσπεροειδών.
Μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας.